JURIDISKT STÖD OCH TRYGGHET

divider

Familjerätt

Vi arbetar med alla de frågor som rör familjerätt


De Facto Juristbyrå AB arbetar också med alla de frågor som rör familjerätt.

Vi visar dig den trygghet olika familjerättsliga avtal ger och hjälper dig att formulera juridiskt giltiga äktenskapsförord, samboavtal, bodelningsavtal, fullmakter, gåvobrev, testamenten. Bouppteckningar och arvskiften ingår också i vår kompetens.

I familjerättsliga tvister är De Facto Juristbyrå AB ditt kunniga och erfarna stöd. Vi kan vara ditt ombud i tvister om äktenskapsskillnad och i ömtåliga frågor som gäller barns bästa, som vårdnadsfrågor, boende och umgängesrätt.

Barn

De allra vanligaste – och mest känsliga – frågor som uppstår vid en separation är de som rör barnen. Var ska barnen bo? Hur ska vårdnaden fördelas. Och vilka regler ska gälla i umgänget mellan föräldrar och barn? Det här är frågor du måste ta ställning till vid en separation och det är en stor trygghet att ha en erfaren, klok och inkännande jurist till hjälp.

Bodelning

Vid separation eller skilsmässa ska bodelning göras, tillgångar och skulder ska fördelas, men det kan vara svårt att avgöra vilken typ av egendom som ska ingå i bodelningen. Ibland kan saken kompliceras ytterligare då olika länders lagar kan vara tillämpliga.

De Facto Juristbyrå AB har lång erfarenhet inom familjerätt, både internationell och svensk. Vi kan därför vara ditt stöd och tydligt visa vad som gäller i tvister rörande vårdnad, boende och umgänge samt bodelning.


separator

separator